مشاوره حقوقی رایگان - ارث

به نام خدا ..دختری 26 ساله هستم با مادر و برادرم زندگی میکردم. پدرم پنج شش ساله فوت کرده و علت سکته اون فرار مادرم از خانه بوده که معتاد به شیشه بود بعد از فوت پدر یکسال خانه مادر بزرگم زندگی کردیم با برادرم و من قیم ان شدم و بعد از تماس گرفتن که مادرت اینجا توی بخش مراقبت از زنان معتاد ما رفتیم به ان شهرستان و اوردیمش و ما رفتیم خانه خودمان به خیال اینکه درست شده و دست از کاراش کشیده همه چی و زدیم به نامش اما به شرط اینکه درست زندگی کنه ...ولی الان با من سر ناسازگاری داره که برو بیرون از خونه من اینجا مال منه و برادرمو و بر علیه من میشورانه و خیلی کتکم میزنه تا حدی که نمیتونم برم کار و کارمو از دست میدم این بار سوم چهارمه امدم خونه مادر بزرگم ولی اونم پیره و دوتا دایی مجرد دارم نمیتونم زیاد بمونم به نظرتون میتونم ارثمو بگیرم؟

پاسخ ها :

حسينعلي  دلفان آذري

جناب آقای حسينعلي  دلفان آذري:

سلام چطوری اموال را بنام مادرت زدید...

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال اگر سهم الإرث خودتان و برادرتان را به مادرتان هبه نموده باشید امکان رجوع به مال موهوبه وجود نخواهد داشت و همینطور اگر سهم الإرث تان را از طریق بیع یا صلح یا عقود معوض دیگر به مادرتان واگذار نموده باشید .