مشاوره حقوقی رایگان - خرید زمین

زمینی از فردی خریداری کردیم و پول آن کاملا پرداخت شده ولی سند زمین مشکلی داشت که اجازه ساخت در زمین وجود نداشت و فروشنده به صورت گفتگو قول داد که تا 1ماه بعد از خرید مشکل آن را حل کند ولی پس از حدود 11ماه هنوز مشکل را حل نکرده و هرماه آن را به عقب می اندازد و می گوید که هنوز ماده 5 مشکلش حل نشده. آیا امکان شکایت از فروشنده وجود دارد؟ درصورت شکایت چه نتیجه ای خواهد داشت؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام باید مبایعنامه مطالعه شود وبرمبنای تخلف ایشان ازشروطی که متقبل شدند علیه ایشان اقدام کرد.