مشاوره حقوقی رایگان - شوهرم خانه را ترک کرده و برنمیگرده

سلام من و شوهرم بدون اذن والدین ازدواج کردیم سنمون هم نسبتا کمه طلاهامو فروختیم و خونه گرفتیم و براش موتور خریدم دو روز بعد از محضر رفت محضر تا قباله نامه رو بگیره خانوادش اومدن و به زور بردنش بعد اون هیچ اطلاعی ازش نداشتم حالا هم وکیل گرفتن خانوادش ، وکیلش تماس گرفت و گفته طلاق مهریه ام 70 سکه است . من طلاق نمیخوام دوسش دارم ولی وکیل شون گفته اقدامات طلاق و انجام داده ...
من نمیدونم باید چیکار کنم موتوری که براش خریدم و پول و گوشی تلفن منو برده اصلا هم زنگ نمیزنه فقط وکیل گوشی رو بهش داد گفت دیگه نمیخوامت
لطفا کمک کنید چه اقدامی باید انجام بدم

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام. فعلا اقذامی نکنیددرصورت اقدام ایشان به طرح دادخواست گواهی عدم امکان سازش,شما درجلسه دادگاه اعمال ماده29قانون خانواده رانمایید.ومطالبه تمامی حق وحقوق ازجمله 70سکه مهریه