مشاوره حقوقی رایگان - فروش سگ

سلام بنده یک سگ پیت بول داشتم ک ب علت نداشتن فضای مناسب جهت نگهداری مجبور ب فروش آن سگ ب یکی از رفیقام شدم..
و رفیقم هم سگ رو ب صورت نسیه فروخت ب یکی دیگر از دوستانم..
بعد از گذشت 1 هفته آن شخص دوم ک مالگ سگ شده بود با بنده تماس گرفت و سگ رو برگداند ب من .
و الان این رفیقم ک سگ رو بهش فروخته بودم اصرار بر این دارد ک پول سگ رو بهش پس بدم.. در صورتی ک من با این آقا معامله کردم ولی اون خودش نسیه سگ رو فروخت ب شخص دیگری .. آیا الان پول سگ رو باید برگردانم بهش یا خیر؟