مشاوره حقوقی رایگان - برای شکایت برای زورگیری چیکار کنم؟

چند ماه پیش یکی نرسیده به سیدخندان تو ماشین نشسته بودم. با زدن ضربه تو صورتم سند ماشینی که خریده بودم. ولی چون دفتر خونه تعطیل شده بود بنام نشد. ولی تسویه کامل کرده بودم .. و سند رو گرفته بودم و این شخصی که ازش شکایت دارم
با زدن چند ضربه تو صو رت من هم گوشی و هم سند رو به زور از من گرفت. و با جعل و پول به نزول خوری که سند وکالتی بنامش بود، داده و سند رو بنام خودش کرده. الان هم ماشین و گوشیمو ازم زوری گرفته. هم یه پرونده ضرب و شتمی، هم در رودهن داریم. الان من کجا باید برم شکایت کنم. و هم مدارک محکم و هم شاهد دارم. من الان باید چیکار کنم؟ وکیل باید بگیرم؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
دردادسرای محل شکایت کنید