مشاوره حقوقی رایگان - مستمری

سلام و با احترام
خانمی بعد از فوت همسرش از طریق سازمان تامین اجتماعی مستمری ماهیانه دریافت و پس ازدواج مجدد این مستمری نیز برقرار و دریافت می نموده اینک که همسر دوم نیز وفات نموده و دارای حقوق بازنشستگی از صندوق بازنشستگی کشوری بوده آیا می تواند علاوه بر دریافت سهم حقوق مستمری کشوری مستمری سازمان تامین اجتماعی را همچون سابق دریافت نماید لطفا ضمن راهنمایی درصورت امکان بخشنامه و یا دستورالعمل مربوطه جهت پیگیری اراِیه فرمایید باسپاس

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام خیر .یکی ازآندو رامی تواند انتخاب کند.بند1ماده48قانون حمایت خانواده مصوب1391