مشاوره حقوقی رایگان - تصادف زیر 18سال

سلام وقت بخیر
من چند وقت پیش تو اتوبان داشتم به سمت محل کار میرفتم شب قبل هم بارون باریده بود نزدیک به چراغ قرمز ترمز گرفتم ماشین توقف نکرد و من از پشت به یه ماشین دیگر برخورد کردم و طرف هم از من شکایت کرده و در خواست دیه داره من هم گواهینامه ندار و زیر 18 سال هستم تکلیف من چی هست کاری میتونم انجام بدم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

رانندگی بدون گواهینامه علاوه بر تخلف ، جرم است و اگر مقصر باشید باید دیه هم بدهید