مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای در دادگاه تجدید نظر

باسلام و احترام
یک شکایت علیه کسی داشته ام که ماموران کلانتری در انجام وظایف سهل انگاری کردند ، تحقیقات میدانی انجام نداده و دوربین مدار بسته را بازبینی نکردند ، مامور 110 هم به جای رسیدگی به گزارش با متهم احوال پرسی می‌کرد

بنده علیه آنها در دادسرا نظام شکایت کردم بازپرس با بنده بداخلاقی کرده و مثل متهم ها با من برخورد کرد ، اظهارت من رو کامل ننوشته و رای منع تعقیب زده ، امکان تجدید نظر هم برای من نذاشتن و میگویند در این مورد نمی‌شود تجدید نظر بزنید.

جهت تجدید نظر و رسیدگی به شکایت چه باید بکنم.

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام درخواست تجدیدنظر کنید پرونده را ارسال میشه به دادگاه تجدید نظر

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز است که آراء صادر شده مورد مطالعه قرار گیرند.