مشاوره حقوقی رایگان - چک

با سلام من یک چک حاملی طی معامله ای از یکی تحویل گرفتم و بعد از چند روز مانده به رسیدگی دادگاه حقوقی صادرکننده چک رفت هردوی ما رو شکایت خیانت در امانت چک و جعل و استفاده از اوراق مجعول سوءاستفاده از سفید امضاء شکایت کیفری کرد که هردومون منع تعقیب قطعی خوردیم و دوباره در دادگاه حقوقی همان ادعا ها رو کرد ولی بدون مدرک و مستندات رای بدوی حقوقی به نفع من صادر شد و الان تجدیدنظرخواهی همان ادعاها را البته بر علیه دارنده اول چک کرده در مورد چک فقط گفته معامله صوری هست دارنده اول اجازه نداشت بدیگری چک رو تحویل بده با اینکه تمام ادعا بر علیه دارنده اول چک با عنوان سفید امضاء است از شما سروران میخوام من در جواب چی بگم کمکم میکنه ممنون

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام .اصل برقابل انتقال بودن چک می باشد مگراینکه درمتن چک دروجه شخص اول نوشته باشد وحواله کرد راخط زده باشدوالا قابل انتقال می باشد..شما دردفاع,رای کیفری را ضم پرونده تجدیدنظرنمایید.