مشاوره حقوقی رایگان - سفته

سلام بنده مبلغ 20تومان سفته از کسی گرفتم در اقبال انجام دادن کاری برای ایشون که قرار بوده سال 97/5ایشون مبلغ رو بدن و سفته رو تحویل بگیرن ولی چون من سفته رو گم کردم ایشون هم پولی پرداخت نکردن الان سفته پیدا شده ولی ایشون حاضر نیستن پولی پرداخت کنن در ضمن در سفته قید شده که ایشون در تاریخ97/5باید مبلغ رو پرداخت کنن آیا الان میتونم اقدامی انجام بدم یا نه ممنونم

پاسخ ها :

فرهاد محمدی

جناب آقای فرهاد محمدی :

اگر کار رو برای ایشون در مهلت قانونی انجام دادید بله میتونید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری امکان پذیر است اقدام نمایید