مشاوره حقوقی رایگان - پلاک خودرو

سلام ما یه ماشینی گرفتیم که بنگاهی کلاهبرداری کرده و ماشینی که در رهن ایران خودرو بوده فروخته و در واقع ما موقع خرید دقت نکردیم بعد اینک برا گرفتن سند میخاستیم اقدام کنیم مطلع شدیم بنگاهی راضی نشد که پولی که به ایران خودرو بدهکار میباشدو بپردازد و راه به شکایت کشید. الان که رای ماشین دوسه روزه صادر میشه وکیل که قولنامه رو برده استعلام تازه متوجه شدیم که بنگاهی یک رقم پلاک ماشین رو هم اشتباهی تو قولنامه ثبت کرده سوال من اینکه که چیکار میشه کرد؟؟
پلاکی که بنگاهی تو قولنانه ثبت کرده بنام کسی هم نیس و همچی پلاکی وجود نداره
چیکار میتونیم بکنیم راهنمایی کنین لطفن؟؟

پاسخ ها :

رسول زارع

جناب آقای رسول زارع:

قولنامه صرفاً براساس شماره ماشین تنظیم نمیشه و شماره موتور و بدنه و ... هم ذکر شده که از این طریق مشخص میشه چه خودرویی رو خریداری کردین
توصیه می کنم از طریق وکیلتون و مشاوره ایشون که قطعاً با توجه به اشرافیتی که به پرونده دارند بهره ببرید