مشاوره حقوقی رایگان - قیمت آپارتمان

یک مجتمع 4 طبقه بر روی پارکینگ و فاقد آسانسور 20 سال ساخت که در زمین 500 متر مربعی ساخته شده قرار است فروش رود قیمت هر طبقه را چه درصدی اختلاف با طبقه پایینی در نظر بگیریم مساحت واحدها مساوی است

پاسخ ها :

مهدي طيرانيان كريميان

جناب آقای مهدي طيرانيان كريميان :

با سلام؛ ضمن مراجعه به کانون کارسناسان یا مرکز کارشناسان و پرداخت هزینه به کارشناس متخصص امرمورد نظر پاسخ صائب را دریافت کنید.