مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام.همسرم 7ماه میباشد که منزل را ترک کرده اینجانب رای عدم تمکین را هم از دادگاه گرفتم. خانه ای که اجاره کردیم بنا به دلایلی به نام ایشان میباشد. او قفل در خانه را عوض کرده و من نمیتوانم وسایل و پولم را نمیتوانم بگیرم. آیا او همچین حقی دارد؟ ضمنا نه من نه همسرم در خانه زندگی نمیکنیم

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال حق ایشان است که مانع ورود افراد غیر به مورد اجاره خود شوند و از این حیث قانوناً اعتراضی قابل استماع نیست . اگر شما اموالی دارید که در منزل ایشان نگاهداری می شود می توانید با ارائه دلایل قانونی ، استرداد آن اموال را از لحاظ حقوقی در دادگاه صالح خواستار شوید .