مشاوره حقوقی رایگان - درخواست ارائه اسناد حسابداری از کارفرما

با عرض سلام
دو سوال داشتم
1 - با توجه به این نکات که الف-کارفرما در آگهی فراخوان مناقصه ریز برآورد پیمان را اعلام ننموده است. ب- در هنگام عقد پیمان جزییات خدمت به صورت جزء ، شفاف و ریز ذکر نشده، ج-موضوع معامله(تامین نیروی انسانی) به صورت کلی نوشته شده مثلا 1000 ساعت نفر/نیرو 1000 تومان.
اما در هنگام پرداخت صورت وضعیت و تعدیل سالیانه نرخ اداره کار ، به بهانه تغییرات حق شیفت، تعداد فرزند، تعداد جمعه کاری یا تعطیل کاری و ... مبنای محاسبات را تغییر داده و با نرخ پایه ای متفاوت با نرخ برآورد در روز برگزاری مناقصه اقدام به پرداخت صورت وضعیت یا تعدیل می نماید.
اعتراض پیمانکار رو هم وارد نمی دانند. با استفاده از کدام مواد قانونی می توان اعتراض نمود یا تقاضای اعاده حقوق نمود؟
لازم به ذکر است در جواب درخواست ریز محاسبه برآورد، پاسخ می دهند این جدول اسناد داخلی ما هست و به شما ارایه نمی دهیم.
2 - در هنگام تایید صورت وضعیت و پرداخت وجه، از ارایه روکش سند هزینه (تفکیک محاسبات، میزان مالیات و ...) خودداری می نمایند و می گویند این سند داخلی ما هست و به بیرون سازمان ارایه نمی دهیم. من فکر می کنم به عنوان طرف معامله حق دارم از جزییات اطلاع داشته باشم و علاوه بر این برای انجام امور حسابداری و مالیاتی به این اسناد احتیاج دارم.
چگونه می توان کارفرما را مجبور به ارائه یک نسخه روکش سند نمود؟
متشکرم

پاسخ ها :

درخواست ارائه اسناد حسابداری از کارفرما کار پیمانکاری کارفرما