مشاوره حقوقی رایگان - حضانت

سلام من به عنوان یک پدر؛در گذشته اعتیاد داشتم و از همسرم جدا شدم ؛حضانت پسرم را قانون به مادرش داده در حالیکه دستنویسی از خانم دارم که تا سن 10سالگی پسرم را نگهدارد و ایشان و 2شاهد اثرانگشت زدن و قبول کردن اما الان پسرم 8ساله هست و به هیچ وجه راضی نیست پیش مادرش بماند چطور من میتونم با توجه به عدم اعتیاد و اشتغال در اداره سابقم مجددا حضانت پسرم را بگیرم لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. دادخواست سلب حضانت دهید،درصورت مصلحت طفل، دادگاه تصمیم مقتضی را اتخاذ میکند.