مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت مجازی

23سال دارم. خانم هستم، یک استاد مرد داشتم که چهل و خرده ای سال دارند و در موارد مختلف از ایشون مشورت می گرفتم،یکباریکسال پیش به من گفتند گستاخی کرده ام و بلاک کردند و گفتند پیام ندم و من با شماره های مختلف تماس گرفتم و عذرخواهی کردم اما همه را بلاک کردند بعد از یکسال مجدد با ایشان ارتباط گرفتم و بخشیدند و مجددا در کارها به من مشورت می دادند. تا اینکه یکبار اعتراضی به ایشان کردم در مورد موضوعی و ایشان به من گفتند شما بی شعورترین هستید و دهن گشادتون رو باز نکنید و چرندیات خودتون رو نگید،با اینکه من هیچ چیز خاصی به ایشان نگفتم دوباره من را بلاک کردند، من هم حدود یک ماه در سروش و ایتا و روبیکا به ایشان پیام میدادم و عذرخواهی می کردم و بدون اینکه پیامم را باز کنند بلاک می کردند وپیامک دادند که اسکرین گرفته اند از تمامی پیام های من و از من در پلیس فتا شکایت می کنند.
بنده متن توهین امیزی ندادم و همه ی متنم حاوی عذرخواهی بود، فقط چون ابشان را مثل پدر خود می دانستم می خواستم عذرخواهی کنم تا من را ببخشند و نگرانی ام بابت یک ماه پبام دادن هست فقط، آیا می توانند از من شکایت کنند؟ و برای من دردسر ساز می شود؟