مشاوره حقوقی رایگان - فروشنده دروغگو و گرفتن پول زیاد

سلام من دیروز از ... یک گوشی خریدم اول گفتند 6200 بعد گفتم درسته وقتی کارت کشیدم بعدش میگه 3200 بخاطر خروجی شرکت و نمیدانم فلان باید بدی بعد از کلی جنجال آخر میگه این سود ماست باید بدی گفتم پس پولمو بدین گوشی رو نمی‌خوام میگه باید 30% قیمت شو تاوان پس بدی در اخیر چون پولمو داده بودم و گوشی رو نمیدادن مجبور شدم 2700 دیگه هم براشون کارت بکشم یعنی از قیمت گوشی تقریبا دومیلیون اضافه دادم
چطور و با چه اسنادی میتونم دوباره پولمو ازشون بگیرم
من فقط فاکتور شو دارم و ضبط صدا شون که میگه این اگر این کارو نکنیم نمی‌تونیم بفروشیم و فلان و یک ویدیو ازشون دارم که کارتن گوشی رو باز میکنه
کجا باید شکایت کنم ؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. موضوع از طریق اتحادیه، اتاق اصناف وتعزیرات قابل پیگیری است.