مشاوره حقوقی رایگان - فراراز دین

خانوم بنده مهریه رو اجرا گذاشته و هنوز به وقت دادگاه برای مهریه نرسیده که حمکی صادر بشه و بنده یک خودرو داشتم که بعد از درخواست مهریه به نام مادرم زدم و در عوضش چند عدد سکه گرفتم درعوض پول خودرو برای پرداخت پیش پرداخت مهریه از مادرم و دست نوشته ای بین من و مادرم نوشته نشده زمان دادگاه شفاها اعلام بکنم ماشینم رو فروختم به مادر و درعوضش تعدادی سکه گرفتم برای پیش پرداخت مهریه قاضی قبول میکنه؟ یا بین خودم و مادرم چه چیزی باید بنویسیم که قاضی مورد قبولش باشه؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. مورد قبول است. درصورتیکه معادل ثمن خودرو به زوج پرداخت گردد.