مشاوره حقوقی رایگان - مبایعه نامه

سلام و عرض ادب
بین پدرم و عمه ام مبایعه نامه ای نوشته شده است و ظاهرا تنها یک نسخه پیش عمه ما مانده است، پدرم اطمینان کردن به ایشون و کپی برابر از اصل را نداده و محتوای این قرارداد خیلی اشکال داره و عمه الان مدعی شده که باید این مبایعه نامه عمل بشود و پدرم می گوید، این قرارداد رو نشان من بده و عمه ام حاضر به نشان دادن این قرارداد نمی کند و عمه رفته است شکایت کرده که این قرارداد رو پدرم اجرا نمی کند و خونه رو منتقل نمی کند و الان من در آن ملک می نشینم و عمه ام ادعای فروش مال غیر کرده است. الان پدرم می خواد این قرارداد را ببیند باید چه کند؟
این قرارداد ثمن اش تهاتر بین املاک عمه ام و آپارتمان نویی که پدرم به ایشون باید می داده است.

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. دردادخواستی که طرح شده شخص خواهان باید نسخه ای را در پرونده جهت بررسی دادگاه ارائه دهد. لذا میتوان درپرونده نسخه ای از مدرک مورد ادعای خواهان را رویت نمود