مشاوره حقوقی رایگان - اشتباه در رای دادگاه

در تصادف منجر به فوت در ماه عادی دادگاه بدوی رای بر پرداخت دیه منتها در ماه حرام صادر نمود و دادگاه تجدید نظر هم تایید و قطعی حکم داد حال سوالم اینجاست ایا شرکت بیمه میتواند اعاده دادرسی کند؟ اگر میتواند از چه زمانی و چقدر فرصت اعاده دادرسی دارد؟ اگر رای اصلاح شود منتها در سال بعد ابلاغ گردد دیه کدام سال پرداخت میشود؟ با تشکر

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

اعاده دادرسی مهلت خاصی ندارد شرکت بیمه میتواند به استناد ماده 474 یا 477 قانون آیین دادرسی کیفری درخواست اعاده دادرسی مطرح کند.

پرسشگر :

تقدیر و تشکر از شما بزرگوار کاملا توجیه شدم. ممنون

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام
.بله بيمه حق اعاده دادرسي دارد ودركيفري مستلزم رعايت زمان نيست وهرزمان بخواهدميتواند اعاده دادرسي دهد اما دربحث حقوقي ظرف بيست روزبعدازابلاغ راي تجديدنظرحق اعاده دادرسي حقوقي را دارد.ديه زمان پرداخت ملاك است نه فوت

عادل بابایی

عادل بابایی :

نام بیمه اگر در رای قید شده باشد میتواند اعاده دادرسی بخواهد