مشاوره حقوقی رایگان - بیمه میخواهد اعتراض بزند

سلام ما یه تصادف کردیم که اول 50.. 50 زده بودند ولی بعد اعتراض زدیم و هیئت سه نفره 100 درصد طرف رو مقصر کردن و طرف هم دو فوتی دارن و الان بیمه میخواهد اعتراض بزند لطفا کمک کنید ببینم باید چیکار کنیم ایا بیمه میتونه هیئت 5 نفره درخواست کنه ؟

پاسخ ها :

علي  خزائي

جناب آقای علي خزائي :

با سلام بله بیمه می تواند اعتراض کند اگر هیئت 5 نفر نظر سه نفره راتایید کند طبعتا قاضی اعتراض به7نفره رانمی پذیرد شما در جریان انتخاب هیئت 5 نفر باشید و هنگام قرار و کارشناسی حضور داشته ومدارک خود را ارائه بدید که حقی از شما ضایع نشود.