مشاوره حقوقی رایگان - ایا در حق السعی ایام بلاتکلیفی اضافه کاری و پایان کار لحاظ نمیشود؟

باسلام و تهنیت. باتوجه به اخراجم از سوی صاحب کار اگر هیات حل اختلاف برایم بازگشت به کار (ابقا به کار) بدهد در اینصورت حقوق و بیمه بلاتکلیفی و حق مسکن و بن کارگری محاسبه خواهد شد ولی اضافه کاری و پایان کار و مرخصی استحقاقی و عیدانه و پاداش رو در دادنامه لحاظ نخواهد کرد و در پایان قرارداد یا در صورت قطع همکاری انها رو محاسبه خواهد کرد؟

پاسخ ها :

بهروز  دادگر

بهروز دادگر :

استان :

همه مزایا در نظر گرفته میشود