مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر خریدار در پرداخت سند

سلام بنده تعداد نه واحد مسکونی سال 97 به مبلغ متری یک ملیون و پانصد هزار فروختم و قرار بر این بوده که یک سال بعد سند بزنم اما خریداران به اشخاص دیگر فروخته و از میان رفته اند و دو واحد مالکی که من فروختم فقط ساکن هستند و تا سال 1401 همکاری نکرده اند ولی یکسال پیش افتادن دنبال سند که من هم اقدام به گرفتن پایانکار کردم و تا یک ماه دیگه سند آماده هست الان سوالم اینه که خریداران قصد دارن همون پولی که هفت سال پیش مونده رو به من پرداخت کنن در صورتی که من هفتصد ملیون هزینه سند زدن کردم ودرضمن واحدها پنج متر هم اضافه شده 95 متری فروختم الان 100 متر سند میشه لطفا راهنمایی بکنید چیکار باید انجام بدم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بستگی به مبایعه نامه و قرارداد پیش فروشتان دارد و میبایستی بررسی گردد.