مشاوره حقوقی رایگان - وکیل مهریه

سلام بنده توقیف اموال همسرم بابت مهرمو گرفتم از طریق اینترینت، اداره پنجم مهریه وقت کارشناسی برای یه ماه دیگه داده، با یه وکیل صحبت کردم بهم میگه حتما برای گرفتن مهریه و کارشناسی اموال باید وکیل بگیری ولی یه وکیل دیگه بهم گفت خودت همه کارها رو کردی فعلا نیازی به وکیل نداری.
میخواستم بدونم ایا واقعا من نیاز به وکیل دارم یا خیر؟
اصلا کارشناسی اموال مگه چه مرحله ای هست که نیاز به وکیل باشه؟ مگه خود اداره پنجم کارشناسی انجام نمیده؟ سردرگم شدم راهنمابیم کنید لطفا