مشاوره حقوقی رایگان - کارت قرمز روانی

مدتیه از همه چیزو همه کس بریدم حتی خانوادم.لحظه ای نیست به خوکشی فکر نکنم البته چند بارم اقدام کردم. اغلبم خودزنی میکنم. حس تنفر زیادی از بقیه دارم همیشه دنبال بهونه ایم که باهوش دعوا کنم و زیادم این کارو میکنم. چند مورد شکنجه و کشتن حیوون داشتم(اغلب سگ و گربه). هروقت درد کشیدن کسی رو میبینم خیلی لذت میبرم هروقت به کسی آسیب میزنم به شدت از کارم کیف میکنم تا جایی که حس ارضا شدن بهم دست میده. هیچ وقت هم اصلا نه از کارام پشیمون میشم نه عذاب وجدان میگیرم همه ازم میترسن.
نمیدونم آیا من باید کارت قرمز بگیرم؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. به روانپزشک و روانشناس مراجعه و روند درمان را طی کنید.