مشاوره حقوقی رایگان - تصادف که طرف با ماشین زده به من پیاده بودم افسر من رو مقصر کرد

سلام خسته نباشی 2ماه پیش از جاده قرچک ورامین قلعه نو ... با چهار چرخ یا همون گاری بودم که از گل خانه 3عدد خاک گلدان گرفتم داشتم از بغل خیابان چسبیده بودم به گادری میرفتم باگاری که طرف تو لاین یک بود که ماشین جلویش بهش راه نداد گرفت به سمت راست بغل جاده که شاخ به شاخ زد به من فقط من موندم چرا نرفت تو لاین 2 که بده سریع گرفت بیرون خط کشی های جاده الانم من جفت پاهام شکسته و پلاتین هستش که کلانتری زنگ حالم رو پرسید گفت ترخیص شدی بیا کلانتری که من رفتم مامور انتظامی گفت شما مقصری این برگه رو امضاکن اگه نکنی رانده لج میکنه خسارت ماشین رو میگیره که منم امضا کردم ولی نه کروکی بهم نشون داد نه سواد دارم اون برگه رو بخونم من کسی رو ندارم دنبال کارم بده بنظر شما من مقصرم یا دستم به جای بند هست

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. میتوانید به نظریه کارشناسی افسر اعتراض کنید.