مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قولنامه ملک توسط فروشنده

سلام.خانه قولنامه ای خریدم 300به مالک دادم 130دیگر ماند رفتم جای خانه همسایه ها گفتند حکم تخریب داره وشاکی خصوصی.بقیه پول به صاحب خانه ندادم گفتم یک امضا محضری بده گفت تو محضر امضا نمیدم فقط پشت قولنامه بعد از دو ماه زنگ میزنه میگه قولنامه فسخ هست خونه را می فروشم به یک نفر دیگر و من هم کلی خرج کردم شهرداری رفتم امروز هم اظهارنامه قضایی نوشته که قولنامه فسخ هست و خونه را میفروشد خانه شاکی خصوصی وحکم تخریب داشته

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم در صورتی که شما طبق مبایعه نامه الباقی ثمن معامله و یا تعهدات خود را انجام نداده باشید فروشنده حق فسخ معامله را خواهد داشت

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام دادخواست بطلان قرارداد بدهین علیه ایشان

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید ابتدا دادخواست بدهید تقاضای استعلام داشته باشید اگر ملک قابلیت نقل و انتقال نداشته است پول خود را با ضرر و زیان پس بگیرید