مشاوره حقوقی رایگان - شکایت برای شهادت دروغ

سلام. اگر متهم در دادگاه دروغ گفته باشد(که به شاکی زنگ نزده) و قاضی طبق ان رای داده باشد ایا میتوان از متهم به خاطر شهادت دروغ شکایت کیفری کرد یا فقط از شهود میتوان چنین شکایتی کرد؟
سپاس

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شاکی و متهم می‌توانند برای احقاق خود مواردی را مطرح کنند اگر شخصی شهادت داده و شهادتش کذ بوده می‌توانید اقدام نمای