مشاوره حقوقی رایگان - شکایت بابت شهادت دروغ

سلام.
در اداره ای کار می کردم چون با رئیس اداره به مشکل خوردم و من به اداره کار شکایت کردم، به مدت 4 ماه بلاتکلیف بودم. یعنی سرکار می رفتم اما نه حقوقی دریافت می کردم و نه بیمه برایم رد می شد. رئیس اداره می گفت که چون شکایت کرده ای باید تکلیف شکایت مشخص شود و در نهایت در جلسات اداره کار، رئیس اداره حضور 4 ماهه من را انکار کرد و در نهایت مامور تحقیق اداره کار با مراجعه به چند نفر همکارم و با شهادت دروغ آن ها مبنی بر عدم حضور من در آن 4 ماه بود. بنابراین اداره کار بر اساس شهادت دروغ همکارانم، حکم به ضرر من صادر کرد و در متن حکم هم شهادت همکارنم مبنای صدور قرار گرفته است.
حال سؤال من این است چون این ماجرا مربوط به سال 1395 بوده، من میتوانم از همکارنم بابت شهادت دروغ شکایت کنم و چگونه؟

با سپاس فراوان

پاسخ ها :

منصوره  داوری

سرکار خانم منصوره داوری :

باسلام.به شرطی میتوانید شکایت کنید که ادله ای جهت اثبات شهادت دروغ انان بیاوریدوگرنه چطورمیخواهید ثابت کنید که انهاشهادت دروغ داده اند.