مشاوره حقوقی رایگان - دیدن مادر

سلام من دختری 17 ساله هستم و پدر مادرم وقتی 3 سال داشتم طلاق گرفتن و پدرم مرا بزرگ کرد و مادرم را تا 5 سالگی میدیدم تا اینکه ازدواج کرد ... و سکه هایش را علیرغم اینکه پدرم شرایط مالی متوسط روبه پایین داشت گرفت و بعد درگیریهای برایشان پیش اومد سر سکه که مادرم رو کلا ندیدم و سراغم نیومد تا اینکه 2 ماه پیش برای اولین بار اومدن در خونه که متاسفانه از کمپ اومدن از اون زندگی هم طلاق گرفتن و صورتشون سوخته من هنوز ندیدمش اما مادر بزرگم بهش از طرف من گفته که نمیخواد ببینمت و .... و دیگه نیومده دوباره من از ته قلبم بخشیدم دوست دارم برگرده و از این به بعد دیدار داشته باشم باهاشون ایا از طرف قانونی میتونه درخواست بده؟

پاسخ ها :

عارف مسعودی تبار

جناب آقای عارف مسعودی تبار :

سلام وقت بخیر اینکه بخواهید ایشان را ببینید منع قانونی ندارد نه برای شما و نه برای ایشان.به اراده خودتان بر میگردد

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

شمابه سم بلوغ رسیده اید و می توانید ایشان را ببینید