مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث

با سلام یه زمینی شریکی به ورثه رسیده است و مثلا زمین 200 متری 100 متر ما سهم داریم 100 متر ورثه دیگر .الان ورثه دیگر به دادگاه شکایت کرده که می‌خواهم زمین را بفروشم ولی ما نمی‌خواهیم بفروشیم. سوال دارم که آیا دادگاه می‌تواند زمین را بفروشد پولش را بین ورثه تقسیم کند یا چون ما راضی به فروش زمین نیستیم دادگاه اجازه همچین کاری را ندارد؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بله به حکم دادگاه در صورت غیر قابل تقسیم بودن ، دستور فروش کل صادرمیگردد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

هر کدام از مالکین مشاعی می تواند از طریق دادگاه دستور فروش ملک را تقاضا کند عدم رضایت شما تاثیری ندارد.