مشاوره حقوقی رایگان - سند خودرو

با سلام
از کدملی خواهرزادم استفاده کردم برای خودرو ثبت نامی همه واریزی ها رو هم دارم ماشین تحویل گرفتیم و سند بنام من خورده خواهرزادم یه پرونده تو دادگاه داره که تقاضای اعسار داده و ماهی یه میلیون داره میده اگه وکیلش نامه بزنه برای ماشین میتونی ماشنی ازمن بگیره ماشین تو دفترخونه بنام من خورده یا چون سند خورده نمی تونه کاری بکنه

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

درود
در صورت اثبات مالکیت شما، جای نگرانی وجود ندارد، مگر اینکه خودرو به صورت صوری به نام شما انتقال شده باشد که در این صورت بار حقوقی دارد.
در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید.
لطفاً در خصوص پاسخگویی در نظرسنجی شرکت کنید