مشاوره حقوقی رایگان - استرداد چک بابت تخلیه منزل

با سلام
اینجانب منزلی با وام خریداری نمودم که وام آنرا تسویه نمودم و مجدداً همان وام را به نام خودم گرفتم بعد از به نام کردن خانه و بانک برای تسویه یکجا تخفیف داد که فروشنده درخواست مبلغ تخفیف را دارد که برای خالی کردن منزل چکی به مبلغ 10 میلیون که در آن قید شده بابت تخلیه منزل بنام فروشنده صادر شد، فروشنده اقدام به برگشت چک مذکور توسط شخص دیگری کرده، برای استرداد چک چکار کنم

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.تخفیف دروام بخاطرتصفیه زودهنگام ودرنتیجه,عدم تعلق سودی که قبل اززمانش تصفیه شده می باشد وربطی به فروشنده ندارد.دادخواست استردادلاشه چک راتقدیم کنید.