مشاوره حقوقی رایگان - بر آورد میزان دیه

با سلام بنده در اثر تصادف منجر به شکستگی استخوان بازو و خرد شدگی توپی سر بازو شده ام لطفا در خصوص نحوه محاسبه دیه و ان که نظریه پزشکی قانونی تا چه قدر قابل اعتراض می باشد راهنمایی بفرمایید با تشکر (چون پزشکی قانونی هر دو را فقط یک فقره خرد شدگی لحاظ کرده است (استخوان بازو جدا شده و سر مفصل به چندین قطعه خرد شده است)

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

نظریه پزشکی قانونی قابل اعتراض در کمیسیون است که میبایست در مهلت مقرر انجام شود.
بهتر است برای اثبات موضوع از چند پزشک متخصص، گواهی مبنی بر تایید ادعای خود تهیه و به انضمام اعتراض به کمیسیون ارائه کنید.