مشاوره حقوقی رایگان - زمین موروثی

با سلام.پدر بنده چند قطعه زمین داشته که بعد فوتش برادرهایم با یک فروشنامه از پدر بنده خود را مالک ان زمین ها میدانند در صورتی ک هیچ خریدی صورت نگرفته و به صورت جعلی فروشنامه نیز فقط با اثر انگشت پدرم بوده و هیچ شاهدی ندارد پدر بنده نیز کهولت سن داشتند والزایمر ایا ففروشنامه انها معتبر است؟ و هیچ ارثی به بنده نرسیده؟ لطفا راهنمایی کنید ممنون

پاسخ ها :

مهدي طيرانيان كريميان

جناب آقای مهدي طيرانيان كريميان :

با سلام، در عقد خرید و فروش پول و وجه پرداخت می شود با اثبات عدم پرداخت وجه به پدر می توانید صوری بودن را اتبات کنید و یا از طریق مدارک پزشکی تاریخ خجر پدر را تعیین کنید و اسناد را باطل کنید و...

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

با مدارک پزشکی و همچنین مدارک مالی ممکن است بتوانید ابطال معامله را تقاضا نمایید