مشاوره حقوقی رایگان - شماره پرونده

با سلام من یک پرونده حقوقی دارم چند روز پیش شاکی رفته رضایت بده شماره پرونده شعبه رو داده که ازش شماره پرونده اجرای احکام رو خاستن ولی ما شماره ای نداریم باید چه کنیم

پاسخ ها :

مهرداد  عبادي نژاد

مهرداد عبادي نژاد :

سلام از طریق ورود به درگاه خدمات قضایی و سامانه ثنا میتوانید بررسی کنید

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

هر پرونده ای که در دادگاه تشکیل می شود یک شماره 16 رقمی ثابت دارد . و یک شماره بایگانی که در هر مرحله متغیر است .
برای هر مرجعی که بخواهید مراجعه کنید همان شماره 16 رقمی کافی است.
ضمن اینکه از طریق سایت adl iran می توانید با شماره و رمز ثنا شماره بایگانی هر پرونده در هر مرحله را پیدا کنید.