مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی

با سلام. بنده یک فست فود داشتم و اون رو با تمام وسایل به فردی دیگه واگذار کردم. در ابتدا 20 میلیون گرفتم و یک چک 8 میلیونی بابت یک رهن 4 میلیونی که پیش صاحب مغازه بود و 4‌میلیون هم بابت بقیه طلبم. صاحب مغازه به علتی نتونسته بود برای قرارداد بیاد تا اینکه بعد از 3‌ماه اومد و قرارداد رو بستیم و من قراردادم رو فسخ کردم. هیچ چیزی دستم نیست فقط این چک که برگشتش کردم. حالا طرف گفته اینجارو به من با کلاهبرداری به قیمت زیاد فروختی و انقدر ارزش نداشته. من اگه چک رو اجرا بذارم طرف مقابل کاری میتونه انجام بده یا محکوم میشه؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.درخصوص چک اقدام کنید .ایشان اگرادعایی بابت مغبون شدن دارند باید دادخواست تقابل فسخ معامله واسترداد چک وثمن معامله را تقدیم کنندودرصورت موفقیت ایشان,چک وثمن برگشت داده خواهدشد