مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت بانکی

با سلام
یکی از آشناها چند سال پیش به بنده اعلام کرده بود یک وام بنام بنده برمیدارد و خودش که کارمند رسمی هست و همسرش ضمانت رو عهده دار میشوند. و از غفلت بنده سواستفاده کرده و هنگام امضا گرفتن دو پرونده از همان بانک را روی هم از بنده امضا گرفته که یکی وام به نام بنده بوده و دیگری ضامن وام را بنده معرفی کرده ، به دلیل پرداخت نکردن اقساط پیگیر موضوع شدم که به هزار زحمت وامی که به نام بنده بود را پرداخت کرد و تسویه حساب گرفت اما وام دوم که بنده را بعنوان ضامن معرفی کرده بود همچنان مانده است و مدتی ست از طرف دادگاه مسدودی حساب های بنده صادر شده و توقیف اموال ثبتی .... لطفا راهنمایی کنید برای رهایی از این مشکل چه کار کنم

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما چاره ای جز پرداخت ندارید وبعد از پرداخت باید از ایشان شکایت مطالبه طلب کنید