مشاوره حقوقی رایگان - فهمیدن خانواده دختر از رابطمون وشکایت کردن به گفته انها

من با دختری در روبیکا حرف میزدم که یه روز مادرش فهمید و گفت ازت شکایت میکنیم و حتی شماره من ومشخصاتمو در اوردن دوست دختره بهم اومد گفت الان از این قزیه یک هفتس گذشته و برای من پیامکی یا چیزی در رابطه با شکایت نیومده در حالی کع مشخصات منو در اوردن ثنا هم ندارم 17سالمه حالا من از کجا بفهمم کع شکایت کردن یا نع در ضمن شماره ای که با اون اکانت باز کردم به اسم کس دیگه ایه با تشکر

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر ثنا ندارید که هرگونه ابلاغی در خصوص شکایت فیزیکی است ومامور ابلاغ می کند

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

ابتدا نسبت به ثبت نام ثنا اقدام نمایید . اگر آدرس شما را داشته باشند اخطار کتبی به درب منزل شما ارسال می شود . در ضمن چت عادی جرم نیست .