مشاوره حقوقی رایگان - ملک و املاک

با سلام خسته نباشید و تبریک سال نو
پدر من 40سال پیش از روستای خودشون مهاجرت کردن کرج توی روستا زمینی داشتن که از یکی خریداری کرده بودن و دست نوشته ای از صاحب زمین گرفته بودن مبنی بر خرید زمین و چند تا از ساکنان روستا هم شهادت داده بودن
حالا بعد از گذشت این همه سال این سند خرید گم شده ولی سند صاحب قبلی زمین دست پدرم موجوده
آیا میتونیم برای پس گرفتن زمینمون اقدام کنیم؟
اگر امکان پس گرفتن هست لطفا بگین چجوری باید اقدام کنیم و چه مراحلی رو طی کنیم؟
ممنون

پاسخ ها :

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام ، در خصوص سئوال شما باید چند مسئله روشن شود، 1-آیا صاحب قبلی زمین زنده است یا خیر و اگر فوت شده آیا ورثه آن را می شناسید؟ 2-زمین مورد بحث هم اکنون در دست چه کسانی بوده و تحت چه عنوانی بر آن تصرف دارند؟

محمدكاظم  سلطاني گردفرامرزي

جناب آقای محمدكاظم  سلطاني گردفرامرزي:

شمامی توانید دادخواست اثبات بیع را ازطریق شهادت شهود مطرح کنید