مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه حقوق پورسانتی از کارفرما

در یک موسسه آموزشی کار میکردم در قرارداد کاری حرفی از حقوق ثابت نیست بلکه نوشته شده بابت هر هنرجو پورسانتی دریافت کنم. در حالی که کارفرما با سازمان زندانها هم کار میکرد و با آشنا بازی یک میلیارد تومان هم از اونها وام گرفته بود. خانواده زندانی ها به شکل رایگان آموزش می‌دیدند چیزی که البته هیچ خرجی برای کارفرما نداشت و بنده هم برای ثبت نام آنها پورسانتی دریافت نکردم
در حالی که زحمتش به عهده من بود وامش رو ایشون گرفته بود و تو کار دیگه ای زده بود اما من پورسانت زحماتم رو نگرفتم.
. با توجه به اینکه از خود هنرجوها هزینه ی مستقیم دریافت نمیشد آیا میتوانم در مورد عدم پرداخت پورسانت از کارفرما شکایت کنم؟

پاسخ ها :

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
بابت پورسانت نمی توانید در اداره کار شکایت کنید اما بابت عدم پرداخت حقوق و مزایا، بیمه، سنوات و ... امکان طرح دادخواست در اداره کار وجود دارد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

شما می‌توانید بابت تمام حق حقوق بیمه و سنوات خود در اداره کار شکایت کنید بابت سایر مبالغ می‌بایست دادخواست بدهید