مشاوره حقوقی رایگان - بیماری روانی همسر

با سلام
دختری دارم که یک ماه بعد از ازدواجش متوجه شد همسرش بیماری دوقطبی و اسکیزوفرنی داره الان شش ماه هست برگشته خونه خودم .بعد از شش ماه همسرش قول داده درست رفتار کنه وخب دخترم بهش علاقه داره میگه منطق باید جدا بشم ولی دلم میگه به فرصت دیگه بهش بدم .نمیدونم چه کاری انجام بدیم بهتره .

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر قابل اصلاح و درمان است به مشاوره خانواده و روانشناس و روانپزشک مراجعه کنید
اگر درمان نشود امکان فسخ نکاح و یا طلاق متصور است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در این خصوص می‌بایست با مشاور صحبت نمایید اما در خصوص موارد حقوقی اگر سوالی دارید مطرح نمایید بعضی از اقدامات نیاز به فوریت دارد