مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودرو

باسلام وعرض ادب
بنده چندی پیش یه کامیون خریدم کارهای پلاک وسندشوانجام دادم بنام خودم زدم ناگفته نماندماشین مدل 90هستش که قبل ازمن سه دست چرخیده وسندخورده وتعویض پلاک شده.اخیرابخاطرترک خوردن سیلندرمجبورشدم درخواست سیلندربدم که دیدیم نوشته شماره شاسی بدهی لیزینگی دارد.موندم مگه میشه ماشینی که سه دست چرخیده وتعویض پلاک شده سندقطعی خورده بدهی لیزینگی داشته باشه لطفاراهنماییم کنیدچیکاربایدبکنم.ممنون

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

به شرکت لیزینگ یا شرکتی که در رهن است مراجعه نمایید. می توانید بدهی را پرداخت نمایید و از فروشنده مطالبه نمایید .

مهدي طيرانيان كريميان

جناب آقای مهدي طيرانيان كريميان :

سلام؛ بله با سند جعلی یا با انحا روش ها خودرو لیزینگی رو میفروشند