مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن ملک از همسر

سلام برادر من خانه ای را به نام همسرش کرده بعد برادرم را زنه بیرون کرده و بعدا رفته درخواست مهریه کرده وبرادر چون اموالی نداشت فقط همون خانه بود..وخانومش گفت مهریه نمیخوام حق طلاق بده و برادرم قبول کرده و اون هم ازفرصت استفاده کرده طلاق راگرفت ..الان برادرم میتواندخانه راپس بگیرد..لطفاراهنمایی کنید.ممنون میشم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر هبه بوده می تواند دا‌دخواست تایید رجوع از هبه بدهد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر ثابت شود هبه بوده قابل استرداد است

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. موضوع نیازمند بررسی اسناد ومدارک است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر ایشان خانم مهریه را نبخشیده باشد می‌تواند مطالبه کند
اگر در مقابل بخشش مهریه بخشیده باشد سند را منتقل کرده باشد خیر جزئیات مهم است