مشاوره حقوقی رایگان - انتقال خودرو لیزینگی اقساطی

باسلام بنده سه ماه پیش ماشین پراید رو اقساطی از نمایندگی به نام خودم خریدم اکنون میخوام ماشین رو به نام شخص دیگه ای قبل از پایان اقساط به صورت وکالت یا قرارداد محضری واگذار کنم چون با خانمم اختلاف دارم رهن خانه و ... دیگر اموالم را از من گرفته میترسم تنها منبع درامدم را هم ببره لطفا راهنمایی کنید. سپاسگزارم

پاسخ ها :

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام، از آنجا که این خودرو وسیله کسب و کار شماست، مطابق ماده 24 قانون نحوه اجرای محکومیت های مالی جز مستثنیات دین محسوب می شود پس در فرض توقیف قابل آزاد شدن می باشد، اما اگر شما این خودرو را به صورت قطعی به فرد دیگری واگذار کنید مبلغ آن قابل توقیف است و همچنین به عنوان معامله به قصد فرار از دین قابلیت پیگرد دارید.

یک وکیل

سلام" وسیله نقلیه و خودرو شخصی جزو مستثنیات دین به شمار نیامده و اصولاً خودرو شخصی جزء ابزار و وسایل کار و حرفه محسوب نمی گردد . ضمن اینکه به نظر نمی رسد خودرویی که مانده بدهی دارد و اقساط آن کاملاً پرداخت و تسویه نشده و سند مالکیت آن همچنان در گروگان و رهن راهن قرار دارد امکان انتقال قطعی سند مالکیت آن وجود داشته باشد .