مشاوره حقوقی رایگان - عدم ابلاغ

سلام شخصی به من مبلغی برای هماهنگی تبلیغ واریز کرد طبق توافق تبلیغ انجام شد اما ایشون اعلام نارضایتی کردن که با توهین و تهمت و افترا همراه بود هردو ازهم شکایت کردیم اما برای مت هیچ ابلاغ و احضاری نیامد جز پیامکی که عنوان شد پرونده از شورا به دلیل عدم سازش رفت دادسرا درصورتی که اصلا شورا نرفتیم که توافق کنیم یا نکنیم
آیا ممکنه دادسرا هم بدون ابلاغ حکم بده؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر شاکی لایحه بدهد و به شورا مراجعه نکند می‌تواند پرونده به دادسرا ارجاع شود