مشاوره حقوقی رایگان - وکالت یکی از وراث

با سلام اگر مادری به یک وکیل اعطای وکالت نماید برای مطالبه ارث خود از متصرف
پ
اگر در اثنای رسیدگی مادر فوت کند و طرف حساب وکیل با همان موضوع 5 ورثه مرحومه باشند بنابراین؛
1. اگر یک نفر از آنها بدون اطلاع بقیه اقدام به اعطای وکالت به همان وکیل کرده باشد آیا وکیل اجازه ورود به مسئله را دارد ؟
2.برای کل موضوع یا فقط در رابطه با سهم الارث همان یک نفر اقدام می‌کند؟

3. چهار نفر باقیمانده می‌توانند ممانعتی برای ادامه وکالت انجام دهند؟
4. تکلیف مابقی چیست؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به حدود اختیارات وکالتنامه دارد

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

با فوت موکل وکالت قبلی باطل شده و وراث مختار هستند که سهم الارث خود را توسط وکیل قبلی یا وکیل جدید یا حتی شخصا مطالبه نمایند.
هر شخص به اندازه سهم الارث خود حق پیگیری خواهد داشت و هیچ اجباری برای اقدام هماهنگ تمامی وراث با یکدیدگر وجود ندارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با فوت وکالت باطل میشود مگر اینکه وکالت جدید بدهید