مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزند خوانده

با سلام ما الان حدود دوساله پسری را از بهزیستی به سرپرستی قبول کردیم الان سه سالشه و من و همسرم بنا به دلایلی دیگه نمی تونیم باهم به این زندگی ادامه بدیم میخواستم بدونم تکلیف این بچه چی میشه تا هفت سالگی پیش منه یا حضانتش به باباش میدن یا باید بره بهزیستی؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

خیر شما باید ابتدا بهزیستی را از موضوع با خبر نمایید به یاد داشته باشید مبحث حضانت در خصوص فرزندان اصیل خانواده مورد نظر قانون است و مبحث سرپرستی به نظر بهزیستی و دادستان محترم است

حسينعلي  دلفان آذري

جناب آقای حسينعلي  دلفان آذري:

این حضانت تابع قانون مدنی بحث 7 سال نیست...اگه توافق نکنید به احتمال صددرصد بچه از شما میگیرند..چون به هردوی شما حضانت داده شده...ربطی به مرد یا زن نداره...