مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن ضمانت سند ذمه بابت دادن سرمایه و گرفتم ماهانه سود مشخص از درامد

با سلام بنده قرار است مبلغ300 میلیون بابت سرمایه گذاری به شرکتی بدهم که در قبال آن ماهانه سود مشخصی بگیرم اگر این شرکت پولی که بابت سرمایه داده ام و سودی که قرار است هرماهه بدهد به آن قولشان عمل نکنند بنده چیکار باید کنم البته قرار است بابت آن سندذمه و یا سفته بدهند اول اینکه کدام ضمانت بهتر است بگیرم و اگر عمل نکنند به قولشان چیکار باید کنم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
متنی تخصصی تنظیم گردد و ضمانت اجرا های محکمی را درج کنید