مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت نفقه

سلام وقتتون بخیر من یک ماهی هست خونه شوهرم رو ترک کردم چون شوهرم منو از خونه بیرون کرد والان هیچ پولی به مانداده وخرج ومخارج بچه و من رو پدرم میده و قبل این هم سه ماه موندم خونه پدرم که اونبارم خودش منو بیرون کرد وهیچ نفقه ای به من پرداخت نکرد ..ایا الان میتونه گواهی عدم تمکین بدهد ومن چجوری میتونم نفقه ام رو از اون بگیرم.

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

شما باید دادخواست مطالبه نفقه خود و فرزندتان را بدهید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. دادخواست مطالبه نفقه ثبت کنید

ناهید علائی

سرکار خانم ناهید علائی :

سلام و درود
اگربتوانید اثبات کنید که ترک منزل شما به دلیل بیرون کردن شما از منزل مشترک توسط ایشان صورت گرفته ، دادخواست عدم تمکین ایشان رد خواهد شد و در نتیجه نفقه شما همچنان با برجاست در غیر این صورت و عدم اثبات شما، از تاریخ ترک منزل توسط شما ناشزه محسوب و